16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Şcoala profesională de la Corlăţel

Şcoala profesională de la Corlăţel

-

În timp ce mulţi angajatori se plâng că nu găsesc forţă de muncă pregatita, pentru că scoala nu este adaptată realitatilor pietei muncii, în comuna Corlatel s-a gasit o solutie. În parteneriat cu un agent economic din Vanju Mare s-a deschis o Şcoala profesionala, unde sunt pregatiti în domeniul horticol 38 de tineri. La finalul studiilor acestia vor fi cu toţii angajati.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.