Acasă Local Dolj Mai RAR aşa aglomeraţie

Mai RAR aşa aglomeraţie

-

Dispariţia timbrului auto de mediu crează haos la Registrul Auto Român Dolj. Zeci de şoferi vin aici zilnic cu maşinile pe care vor să le înmatriculeze în România. Inspectorii abia fac faţă, iar despre respectarea orelor programărilor nici nu mai poate fi vorba. Practic, o programare abia îţi asigură

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.