17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident soldat cu trei răniți pe DN 56A

Accident soldat cu trei răniți pe DN 56A

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Drobeta Turnu Severin şi Calafat, pe dealul Stârmina. Un autoturism condus de o femeie de 48 de ani circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Vânju Mare. Pe un sector de drum cu linie continuă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus, în care se aflau şoferul de 48 de ani şi alte două persoane. Impactul a fost atât de violent încât maşina care circula regulamentar s-a rotit 180 de grade. „A intrat în mine în plin şi asta este tot ce s-a întâmplat. Cu mine în mașină mai erau două persone, care au fost rănite. Șoferița cred că vorbea la telefon, pentru că altfel nu îmi explic. Eu am încercat să evit, pe cât posibil, dar nu am mai putut pentru că intram în parapet“, a declarat şoferul autoturismului care circula regulamentar.
Din cauza impactului violent, femeia a rămas captivă în maşină şi a fost necesară intervenţia echipajului de la descarcerare. „Am intervenit la un accident produs între două autoturisme, din care au rezultat trei victime, dintre care una a fost încarcerată. S-a acţionat pentru descarcerarea victimei din autoturism, iar celorlalte două li s-a acordat primul ajutor medical până la sosirea celui de-al doilea echipaj de la Ambulanţă. Acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru investigaţii medicale suplimentare“, a declarat maiorul Ionel Năvală din cadrul ISU Mehedinţi.
Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier. „Pe DN 56A, în afara localităţii Hinova, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia au rezultat trei victime, ce au fost transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin, pentru îngrijiri medicale. Din primele concluzii este vorba de o pătrundere pe contrasens, din motive deocamdată necunoscute. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat Robert Coman, subinspector în cadrul Biroului Rutier Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS