Acasă Local Gorj Liderul rromilor Nelu Pavel va fi desemnat consilier judeţean

Liderul rromilor Nelu Pavel va fi desemnat consilier judeţean

-

Un nou consilier judeţean va depune în această săptămână jurământul în Consiliul Judeţean Gorj. Este vorba de liderul Partidei Rromilor Gorj, Nelu Pavel. Acesta îi va lua locul alesului judeţean Aandrei Maioreanu, numir recent secretar de stat în Ministerul Energiei. Maioreanu a demisionat din funcţie, pentru că devenise incompatibil şi a optat pentru postul de secretar de stat. Nelu Pavel era următorul pe listă şi, astfel, a revenit în Consiliul Judeţean Gorj. Liderul rromilor din Gorj a fost şi în trecut consilier judeţean.  Nelu Pavel va depune jurământul în şedinţa din 31 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...