9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCine-a lăsat stâlpu-n drum?

Cine-a lăsat stâlpu-n drum?

Refacerea străzii Calea Bucureşti a fost ca un vis urât pentru craiovenii care tranzitează zilnic această arteră. După numeroase lucrări făcute aici în mod defectuos, asupra cărora a fost nevoie să se revină chiar şi după recepţionarea lor, cetăţenii oraşului încă se lovesc de probleme pe care autorităţile nu se preocupă să le rezolve.
O cititoare a Gazetei de Sud ne-a sesizat cu privire la faptul că pe Calea București, în zona Viitorul, sunt câţiva stâlpi din lemn așezați chiar în mijlocul trotuarului de pe partea dreaptă, în direcţia centrului Craiovei. Chiar dacă trotuarele au fost refăcute în această zonă, stâlpii inutili nu au atras deloc atenţia autorităţilor. „Nu înţeleg ce rost au aceşti stâlpi în mijlocul troturului de pe Calea Bucureşti. Văd că pe nimeni din cei ce se îngrijesc de aspectul Craiovei nu deranjează. Pe mine, cetăţean al oraşului, mă deranjează, şi cred că nu sunt singura“, a spus Elvira Jianu.
La faţa locului există cinci astfel de stâlpi din lemn, foarte vechi. Trei dintre ei par nefuncţionali, au firele rupte, iar unul dintre stâlpi a căzut şi stă rezemat de cel învecinat. Oamenii care trec pe lângă ei sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu intervin pentru a-i îndepărta. „Sunt de vină cei care i-au lăsat aici. Văd că doar doi sunt funcţionali, ceilalţi nu îşi au rostul. Sunt puşi exact ca bomboana pe colivă, chiar în mijlocul trotuarului“, a spus craioveanu Dumitru Dinu. „Ar trebui să vină să îi scoată. Arată foarte urât şi nu cred că folosesc la ceva. Din contră, încurcă oamenii care trec pe trotuar. Însă, probabil, pe autorităţi nu le interesează“, a adăugat Vasile Butoi. Nemulţumirile oamenilor sunt îndreptăţite, mai ales că stâlpii sunt foarte vechi şi există posibilitatea să cadă în orice moment. Cu toate acestea, compania de electricitate CEZ pare nepăsătoare în faţa acestei probleme.
Gazeta de Sud a solicitat CEZ un punct de vedere referitor la situaţia stâlpilor de pe Calea Bucureşti, însă nu am primit nici un răspuns până la închiderea ediției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS