10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRăniţi din cauza unui şofer beat

Răniţi din cauza unui şofer beat

Trei persoane au fost rănite, ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.15, după ce conducătorul unui autoturism Cielo a intrat într-un copac aflat pe bulevardul Decebal din Craiova.
Şoferul maşinii, Cosmin Ungureanu, de 27 de ani, din Balş, judeţul Olt, în timp ce conducea pe bulevardul Decebal către strada Caracal, aflat fiind sub sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent un copac.
În urma impactului, au fost preluate de ambulanţă trei persoane, şoferul şi doi pasageri. Paul Ogea, de 24 de ani, a avut leziuni grave, iar Cosmin Mărinică, de 27 de ani, a fost rănit uşor.
Ambii pasageri au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Şoferul autoturismului a refuzat să meargă la spital. În urma impactului, maşina a fost distrusă aproape în totalitate. În acest caz, investigaţiile sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova.
„Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au demarat cercetările, stabilind faptul că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă“, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS