Acasă Local Dolj Un tir răsturnat a blocat circulaţia în Defileul Jiului

Un tir răsturnat a blocat circulaţia în Defileul Jiului

-

Tirul a blocat traficul rutier pe un sens
Tirul a blocat traficul rutier pe un sens

Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat ieri-dimineaţă, în Defileul Jiului, la intrarea într-o curbă. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu tirul. DN 66 a fost blocat pe un sens, timp de aproape două ore. La faţa locului au intervenit angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale şi poliţiştii. A fost folosită o macara pentru repunerea tirului pe roţi. De asemenea, fierul vechi ajuns pe carosabil a fost încărcat într-un camion şi transportat într-o zonă în care nu încurca traficul rutier. Conducătorul auto a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.
Poliţiştii care anchetează accidentul rutier susţin că şoferul a pierdut din neatenţie controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe carosabil. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

700 de ameninţări, au fost trimise de către doi copii unei fete de 13 ani

Doi băieţi cu vârste de 13 și 15 ani sunt cercetați de polițiștii din Galați, după ce au trimis peste 700 de mesaje de amenințare, unele chiar cu moartea, unei fete de 13 ani. Unul dintre ei este coleg de școală al fetei, iar celălalt este elev la un liceu din oraș.

Managerul CEO, Sorin Boza, schimbat din funcție

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost înlocuit luni din funcție. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al...