Tirul a blocat traficul rutier pe un sens
Tirul a blocat traficul rutier pe un sens
Tirul a blocat traficul rutier pe un sens

Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat ieri-dimineaţă, în Defileul Jiului, la intrarea într-o curbă. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu tirul. DN 66 a fost blocat pe un sens, timp de aproape două ore. La faţa locului au intervenit angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale şi poliţiştii. A fost folosită o macara pentru repunerea tirului pe roţi. De asemenea, fierul vechi ajuns pe carosabil a fost încărcat într-un camion şi transportat într-o zonă în care nu încurca traficul rutier. Conducătorul auto a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.
Poliţiştii care anchetează accidentul rutier susţin că şoferul a pierdut din neatenţie controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe carosabil. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.