18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStart în competiția Best of Craiova!

Start în competiția Best of Craiova!

 

S-a dat startul competiției Best of Craiova 2017, care este un proiect desfăşurat de Alege TV, în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud, și care are drept obiectiv final efectuarea unei ierarhii a celor mai apreciate companii din Craiova, în baza votului exclusiv al craiovenilor. Aflată la a doua ediție, competiția Best of Craiova îi invită pe craioveni să facă topul celor mai bune firme din oraș. Iată cum pot fi nominalizate și votate companiile dumneavoastră favorite. Click aici pentru a nominaliza firmele preferate.

La finalul săptămânii trecute, Alege TV a dat startul celei de-a doua ediții a competiției Best of Craiova, un proiect care are scopul de a realiza clasamentul celor mai bune firme din oraș, stabilit exclusiv în baza voturilor craiovenilor. Aceștia pot să își aleagă din nou companiile favorite sau să propună firme noi, care au reușit să îi cucerească și ale căror servicii sau produse reprezintă un standard de calitate. Iată cum se poate vota compania preferată. În perioada 20 februarie – 2 aprilie se va derula etapa de nominalizări. În acest timp, craiovenii pot propune cele mai bune firme din 17 categorii. Nominalizările se fac accesând site-ul www.alege.tv, secțiunea Best of Craiova. Timp de alte șase săptămâni, adică în perioada 3 aprilie – 14 mai, firmele care au înregistrat cele mai multe nominalizări și s-au clasat pe primele cinci poziții la finalul acestei perioade vor putea fi votate, stabilindu-se în felul acesta clasamentul final.
Craiovenii au reacționat încă din prima zi în care s-a lansat noua competiție Best of Craiova. În numai câteva ore de la lansare, la secțiunea de pe site-ul Alege TV dedicată competiției Best of Craiova, au fost 1.300 de accesări. Au apărut și propuneri de categorii noi de firme ce pot fi premiate în ediția de anul viitor.
Firmele interesate să intre în competiție pot să aducă la cunoștința clienților și angajaților lor posibilitatea de a nominaliza companiile în competiția Best of Craiova.
„Este important ca firmele să își mobilizeze clienții, angajații sau prietenii să le susțină în această competiție. Iată în ce fel pot să se autopromoveze societățile: pot să promoveze competiția Best of Craiova pe propriile pagini de socializare și să le ceară prietenilor să le nominalizeze; să trimită newslettere către parteneri, clienți, angajați, cu un «call to action» de genul: «Nominalizează firma noastră în categoria X și dă-ne votul tău!»; să facă referință la poziția pe care au ocupat-o anul trecut – dacă s-au clasat între finaliste – care poate fi de genul: «Anul trecut, voturile voastre ne-au clasat în top trei cele mai bune firme din domeniul nostru. Avem nevoie de susținerea voastră și în 2017»; să afișeze în locuri vizibile și cu trafic materiale de promovare a competiției. Alege TV oferă în mod gratuit flyere“, a precizat Cristina Nanău Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și Alege TV.

Anul acesta, categorii noi și un premiu special

Lansată în luna martie 2016, prima ediție a competiției a adunat mii de voturi, exprimate de craiovenii dornici să își susțină firmele favorite. Cele mai iubite companii locale au fost premiate în luna iunie 2016, într-o gală a excelenței în afaceri. Față de prima ediție a competiției, în 2017 au fost incluse două noi categorii. Este vorba de „Cel mai bun centru de evenimente“ și „Cel mai bun loc de distracție“, dar și un Premiu special pentru implicare socială. Acesta din urmă promovează companii, ONG-uri sau voluntari care au derulat proiecte extraordinare, în sprijinul comunității locale. „Este important să recunoaștem meritele acelor oameni minunați care ajută alți oameni. Fie că vorbim de companii și reprezentanții lor, fie că vorbim de voluntari, oamenii care își dedică resursele celor care au nevoie de ajutor sunt modele care trebuie promovate. De aceea, am inclus această categorie nouă, care va fi premiată de Fundația Gazeta de Sud, un ONG care, la rândul său, luptă pentru a construi o comunitate mai bună“, a declarat Cristina Nanău Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și Alege TV.
Premiul special „Fabricat în Craiova“ va fi oferit și anul acesta de Radio Sud.

Cei 16 câștigători situați pe primul loc anul trecut

În topul Best of Craiova s-au situat firmele care au obținut cele mai multe voturi ale craiovenilor, firme care au fost împărțite în 16 categorii. La categoria „Cel mai bun hotel din Craiova“ s-a situat Ramada Plaza; la categoria „Cel mai bun restaurant“ a câștigat simpatia craiovenilor Sofia Bistro, iar la categoria „Cel mai bun bar, pub sau cea mai bună cafenea“ s-a clasat pe primul loc Chicago. În topul de la categoria „Cea mai bună cofetărie sau patiserie“ s-a clasat pe primul loc cofetăria Arkadia. „Cea mai bună agenție de turism“ a fost votată Mapamond. Voturile craiovenilor au desemnat şi „Cel mai bun centru de înfrumusețare“, unde a câștigat Salonul Geta Voinea. „Cea mai bună sală de fitness“ a fost aleasă sala Jump Gym. La categoria „Cea mai bună policlinică sau centru medical“, locul întâi i-a revenit Centrului medical „Regina Maria“. La categoria „Cel mai bun cabinet veterinar“ s-a detașat Family Vet, care a obținut primul loc în top.
Best of Craiova a premiat și „Cea mai bună farmacie“ – Catena, aleasă de publicul craiovean. „Cel mai bun service auto“ a fost desemnat Auto Kappa. La categoria „Cea mai bună firmă de taxi“ s-a evidențiat Romnicon. „Cel mai bun dealer auto“ a fost desemnat Popeci Auto.
„Cel mai bun magazin de mobilă și decorațiuni interioare“ a fost selectat Lem’s, în timp ce craiovenii care au participat la vot au ales Mitliv „Cea mai bună firmă de construcții“. De asemenea, „Cel mai bun dezvoltator imobiliar“ a fost ales Magnolia Residence.
În cadrul Galei Best of Craiova a fost acordată și o distincție importantă, separată de cele 16 domenii de activitate enumerate anterior. Premiul special „Fabricat în Craiova“ şi oferit de Radio Sud a ajuns, anul trecut, la compania Q Fort.

Puteți vota o singură dată

Competiția Best of Craiova este organizată de Alege TV în parteneriat cu Radio Sud și Gazeta de Sud. Sistemul prin care craiovenii își pot vota favoriții folosește o soluție software utilizată la nivel global și blochează în mod automat tentativele de vot multiplu. Așadar, craiovenii care intenționează să își voteze compania preferată o pot face o singură dată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS