3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Accident mortal între Craiova și Podari

UPDATE: Accident mortal între Craiova și Podari


Șoferul unui autoturism a decedat, iar un pasager din mașina acestuia a fost grav rănit în urma unui accident, produs marți seară la ieșire din municipiul Craiova către Podari. Potrivit polițiștilor doljeni, șoferul a pierdut controlul direcției, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

UPDATE: Aseară, în jurul orei 20.45, Iulian Stoica, de 60 de ani, din comuna Podari, Dolj în timp ce conducea un autoturism Ford, pe D.N. 56, dinspre Craiova către comuna Podari, în localitatea Branişte, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a lovit o balustrada metalică din partea dreaptă a părţii carosabile, răsturnându-se.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto precum şi vătămarea corporală gravă a lui Ion Brotac, de 56 de ani, din comuna Podari, Dolj, pasager în autoturism.
„Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au demarat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS