Acasă Local Vâlcea: Minoră cercetată pentru furtul unui bagaj dintr-un autocar

Vâlcea: Minoră cercetată pentru furtul unui bagaj dintr-un autocar

-

Poliţiştii vâlceni au depistat o minoră, de 16 ani, bănuită de sustragerea unei genţi din cala unui mijloc de transport în comun. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 13 februarie, în jurul orei 11:00, un vâlcean a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în momentul care a sosit în Râmnicu Vâlcea, din direcţia Bucureşti, a constatat lipsa bagajului din cala autocarului cu care călătorise.
În urma cercetărilor efectuate şi a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat-o pe minora S.R.A., de 16 ani, din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, asupra căreia au găsit bagajul persoanei vătămate. Poliţiştii au condus minora la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor şi au recuperat în totalitate prejudiciul produs.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.