10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDrumarii au început lucrările pe DN 66

Drumarii au început lucrările pe DN 66

DN66 este pregătit de primăvară
DN66 este pregătit de primăvară

Angajaţii Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale au început lucrările de amenajare a zonelor adiacente şoselelor, astfel încât traficul să se deruleze în condiţii de siguranţă.
Primele lucrări au fost efectuate pe DN 66, pe traseul Rovinari – Defileul Jiului, fiind vizaţi arborii ale căror crengi pot pune în pericol circulaţia autovehiculelor.
„Pe DN 66, adică DE 79, au loc lucrări de toaletare şi tăiere la arbori care pun în pericol siguranța participanților la trafic. Sfatul nostru este să se circule cu atenție şi să se respecte indicațiile lucrătorilor de la drumuri. Facem aceste lucrări şi pentru că vremea ne permite. Nu mai există zăpadă pe nici un drum naţional, cu excepţia Transalpinei, dar dincolo de zona Rânca. Sunt lucrări necesare pentru că sunt situaţii în care e vorba de arbori ce pot ajunge pe carosabil din diferite cauze. Vedem de la caz la caz şi luăm măsuri, fie prin tăierea crengilor, fie prin eliminarea arborilor care ar putea fi doborâţi la un vânt puternic“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS