14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei accidente într-o oră

Trei accidente într-o oră

Patru persoane au fost rănite în urma a trei accidente produse ieri, în jurul prânzului, în municipiul Craiova.
Astfel, în jurul orei 12.00, un craiovean de 30 de ani care conducea un autoturism BMW pe strada A.I. Cuza, când a ajuns la trecerea de pietoni din apropierea Primăriei Craiova, nu a acordat prioritate de trecere și a lovit o femeie de 80 de ani. În urma accidentului, femeia a fost rănită și a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova cu o ambulanță SMURD, unde a primit primele îngrijiri medicale.
Tot ieri și tot în jurul prânzului, un craiovean de 52 de ani, care conducea un autoturism Fiat pe Calea Severinului, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a fost lovit în plin de un VW Passat condus regulamentar de un bărbat de 48 de ani, din Craiova. În urma accidentului au fost răniți ambii șoferi, dar și o femeie de 55 de ani, pasageră în autoturismul Fiat. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde au rămas internate. Polițiștii doljeni au precizat că în cazul acestor accidente au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Un al treilea accident, soldat numai cu pagube materiale, s-a produs în jurul orei 12.30, pe Calea București. Polițiștii de la Rutieră au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un Opel pe Centura de Nord a municipiului, la intersecția cu Calea București nu a acordat prioritate unui autoturism Toyota, condus de un craiovean, de 28 de ani, pe care l-a acroșat. În urma impactului, șoferul autoturismul Toyota a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă.
Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferul de 50 de ani a fost sancționat cu o amendă de 580 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS