Acasă Local Dolj Craiova: Studenţii străini, premiaţi la Gala ESN de la Universitate

Craiova: Studenţii străini, premiaţi la Gala ESN de la Universitate

-


Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale, în parteneriat cu Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova), organizează joi, 9 februarie 2017, de la ora 16:00, la cea de-a V-a ediție a Galei ESN Craiova şi aniversarea a doi ani de la înfiinţarea oficială a Asociaţiei ESN Craiova. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul Drăgan, sala 444, din clădirea centrală a Universităţii, etajul 2.
În cadrul evenimentului, studenţii străini care beneficiază de o mobilitate în cadrul programului Erasmus+ vor fi premiaţi pentru implicarea activă în proiectele desfăşurate la Universitatea din Craiova, precum şi pentru participarea la evenimentele organizate de ESN Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale.
Membrii activi ESN Craiova vor fi premiaţi pentru motivaţia şi implicarea în organizarea activităţilor ESN precum şi partenerii şi sponosorii care au fost un sprijin de-a lungul timpului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.