Acasă Local Gorj: Reparaţii la sistemul de iluminat pentru Coloana Fără Sfârşit

Gorj: Reparaţii la sistemul de iluminat pentru Coloana Fără Sfârşit

-


Sistemul de iluminat public din Parcul „Coloanei Fără Sfârşit” va fi reabilitat. Unele dintre echipamente au avut de suferit din cauza intemperiilor, iar sistemul de iluminat nu mai funcţionează pe anumite tronsoane. Echipe de electricieni au început ieri lucrări de reparaţii în Parcul „Coloanei Fără Sfârşit”, un loc intens frecventat de către turişti şi locuitorii oraşului Târgu Jiu. „Lucrări de întreținere se fac ori de câte ori e nevoie, inclusiv astăzi au fost înlocuite becurile arse de la lămpile care asigură iluminatul ambiental. Nu avem nimic de ascuns, mai ales când lucrurile sunt ușor de verificat. Proiectul se respectă întocmai, iar materialele consumabile sunt înlocuite atunci când nu mai funcționează. Acele reflectoare care iluminează Coloana sunt funcționale. Am cerut să se facă tot ce este posibil pentru remedierea deficiențelor respectând proiectul. Sunt adeptul discuțiilor constructive și chiar vă invit să propuneți soluții pentru rezolvarea problemelor comunității.”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...