Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați aseară în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe V. Marian, de 23 de ani, din comuna Melineşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6 B – în localitatea Româneşti, autoturism care în baza de date figurează că nu are efectuată inspecţie tehnică periodică din data de 27.07.2014, deşi pe certificatul de înmatriculare prezentat pentru control era făcută menţiunea că autoturismul în cauză are inspecţia tehnică periodică valabilă până la data de 27.05.2017.
Întrucât polițiști au suspiciuni cu privire la documentele prezentate pentru control, acestea au fost reținute, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de fals și uz de fals.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.