Acasă Local Gorj Gorj: Un politician în comisia de concurs de la Ginecologie

Gorj: Un politician în comisia de concurs de la Ginecologie

-

Un politician va face parte şi din comisia de concurs pentru stabilirea şefului Secţiei obstretică-ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Liberalii gorjeni au dorit să numească un reprezentant şi în Comisia de examinare a Consiliului Judeţean pentru concursul de şef al Secţiei obstetrică-ginecologie. Este vorba de consilierul judeţean Marcel Iacobescu. Săptămâna trecută, PNL Gorj l-a desemnat tot pe consilierul judeţean Marcel Iacobescu să facă parte din comisia de examinare a candidaţilor înscrişi la concursul pentru şefia Secţiei ORL, însă  competiţia a fost amânată din motive organizatorice. În şedinţa de azi a Consiliului Judeţean Gorj, liberalii l-au desemnat pe Marcel Iacobescu să facă parte din comisia de la Ginecologie pentru asigurarea transparenţei organizării concursului: „Am propus ca din comisie să facă parte domnul Marcel Iacobescu şi să avem transparenţă în organizarea acestor concursuri”, a declarat vicepreşedintele PNL Gorj, Denisa Şuţă, consilier judeţean.

Pesediştii au renunţat

La concursul pentru şefia secţiei Ginecologie s-au înscris doi candidaţi, respectiv Damian Diţescu şi Adrian Tetileanu, dosarele de participare ale acestora fiind declarate admise. Ca să nu mai fie acuzaţi de liberali că sunt subiectivi în organizarea concursurilor de la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu, social-democraţii nu au mai dorit să aibă un reprezentat din Consiliul Judeţean în comisiile de examinare de la spital. „Va fi organizat acest concurs în condiţii legale. Este postul vacant de şef de secţie şi eram obligaţi să desemnăm o persoană din partea Consiliului Judeţean care să facă parte din comisia de concurs pentru proba scrisă la Secţia Ginecologie. Nu este niciun fel de problemă. Vrem să nu apară discuţii în urma acestor concursuri şi să fie cât mai bine organizate”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...