10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Femeie lovită pe trecerea de pietoni la Drobeta Turnu Severin

Mehedinți: Femeie lovită pe trecerea de pietoni la Drobeta Turnu Severin

Un accident rutier a avut loc în această seară la Drobeta-Turnu-Severin. O femeie de aproximativ 30 de ani a fost transportată la Spitalul Județean din localitate, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni de un șofer neatent.

Accidentul s-a produs pe o stradă aflată în apropierea fostei piețe a sârbilor din localitate. Șoferul aflat la volanul autoturismului Renault a povestit martorilor că ar fi fost orbit de farurile unei mașini din față și nu a observat-o pe femeia care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal. Trântită la pământ, femeia acuza dureri de coloană cervicală. La locul accidentului, au ajuns atât o autospecială SMURD cât și o ambulanță. Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, unde va fi supusă mai multor investigații medicale. Șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și se va alege cu permisul de conducere suspendat.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier produs în Drobeta-Turnu-Severin în ultimele zile, după de miercuri dimineață un tânăr de 19 ani, din cauză că nu a curățat geamurile autoturismului de gheață, nu a observat o femeie care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni și a lovit-o în plin. Victima a ajuns de asemenea la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS