13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Transport ilegal de cărbune la Horezu şi Berbeşti

Vâlcea: Transport ilegal de cărbune la Horezu şi Berbeşti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu, în timp ce desfăşurau activităţi pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, l-au oprit în trafic, pe D.J. 651, pe raza comunei Stoeneşti, pe B.G.F., de 34 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, care transporta 1.500 kilograme de cărbune cu o autoutilitară, anunţă IPJ Vâlcea într-un comunicat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că B.G.F. nu deţinea documente de provenienţă şi de transport pentru cantitatea de cărbune transportată.
Poliţiştii l-au amendat contravenţional pe şoferul în cauză, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau servicii ilicite şi au confiscat cantitatea de cărbune transportată ilegal.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti, l-au depistat pe strada Principală, din oraşul Berbeşti, pe N.I., de 64 de ani, din oraşul Berbeşti, care transporta 300 kilograme de cărbune cu un atelaj hipo, fără a deţine documente de provenienţă ori de transport pentru marfa transportată
Faţă de N.I. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau servicii ilicite, iar cantitatea de cărbune a fost confiscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS