Acasă Local Circulație îngreunată pe două sectoare de drum din Olt

Circulație îngreunată pe două sectoare de drum din Olt

-

Deși nici un drum din județul Olt nu era închis, ieri se circula în condiții de iarnă și cu o mai mare dificultate pe două tronsoane de drum județean, pe care drumarii se străduiau să le mențină deschise, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt. Este vorba de DJ 546, între Coteana și Mărunței, și de DJ 653 Radomirești-Stoicănești. „În zonă sunt utilaje care acționează pentru a menține deschise aceste tronsoane. Se circulă cu dificultate și controlat de echipaje de poliție“, au transmis reprezentanții ISU Olt.
Județul Olt este sub avertizare de vânt și ninsori, însă nu s-a instituit cod de vreme rea. La precedentul val de ninsori a fost afectat în special sudul județului Olt, unde mai multe tronsoane de drum au stat închise zile întregi, vântul fiind cel care a pus atunci drumarilor cele mai mari probleme.
Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.