Acasă Local Vâlcea: Trei persoane au ajuns după gratii pentru mai multe furturi

Vâlcea: Trei persoane au ajuns după gratii pentru mai multe furturi

-

Trei persoane cu vârste cuprinse între 21 și 39 de ani, din orașul Bâlcești, au fost arestate preventiv, în urma unor percheziții domiciliare. Acestea erau bănuite de mai multe furturi dintr-o locuință din comuna Ghioroiu. Este vorba despre un ATV, 2 generatoare de curent, 2 drujbe, băuturi alcoolice şi unelte electrice, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei. Aceștia vânduseră ATV-ul unui cumpărător de bună credinţă, din judeţul Gorj, însă a fost recuperat de poliţişti şi predat proprietarului.

Judecătoria Bălcești  a luat vineri, 13 ianuarie, măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru cele trei persoane în cauză. Acestea au fost  încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea și sunt cercetate, în prezent, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

 

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.