8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziții la traficanții de canabis şi ecstasy

Percheziții la traficanții de canabis şi ecstasy

Ieri, mai mulți suspecți au fost aduși la audieri, la sediul DIICOT din municipiul Craiova
Ieri, mai mulți suspecți au fost aduși la audieri, la sediul DIICOT din municipiul Craiova

Ofițerii de la Combaterea Criminalității Organizate din Craiova, coordonați de procurori DIICOT, au făcut ieri 34 de percheziții în Craiova și județul Dolj, în urma cărora au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și de mare risc.
Potrivit oamenilor legii, în total, au fost aduși la Craiova, la audieri, 30 de suspecți. Procurorii DIICOT nu au oferit prea multe informații despre această operațiune și au precizat numai că suspecții ar fi efectuat trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi comprimate de ecstasy (MDMA). „Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc“, au comunicat anchetatorii.
Procurorii DIICOT nu au făcut publice numele suspecților, însă, potrivit unor surse judiciare, printre aceștia se numără mai multe persoane implicate în mai multe scandaluri, dar și un craiovean condamnat deja pentru operațiuni cu substanțe etnobotanice.
Potrivit anchetatorilor doljeni, mai multe amănunte despre această grupare specializată în trafic de droguri de mare risc vor fi oferite după audierea celor 30 de suspecți, dar și după ce procurorul de caz va dispune măsurile legale față de aceștia.
La acțiunea de ieri au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Olt, Gorj, Mehedinți, Pitești și Vâlcea, polițiști din cadrul IPJ Dolj, jandarmi luptători ai Direcției de Operațiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS