17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Accident mortal pe DN 7

Vâlcea: Accident mortal pe DN 7

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a petrecut astăzi, în jurul orei 7.00, pe DN 7, în apropierea comunei vâlcene Bujoreni. Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că G.G., de 43 ani, din comuna Bujoreni, a condus un autoturism pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, iar la kilometrul 181+200 metri, deplasându-se pe banda 2, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, intr-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar ce se deplasa regulamentar din sensul opus, respectiv pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Autoturismul în cauză a fost proiectat într-o altă maşină care se deplasa pe banda 1, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea.
În urma accidentului rutier, a survenit decesul unui bărbat de 34 de ani, din comuna Bujoreni şi rănirea gravă a altor trei persoane, dintre care un minor de 7 ani, toţi din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, pasageri ai autoturismului care ar fi pătruns pe contrasens.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS