Acasă Local Dolj Craiova: Minori prinşi în flagrant când furau din fostul imobil al Grădiniței...

Craiova: Minori prinşi în flagrant când furau din fostul imobil al Grădiniței ”Nicolae Romanescu”

-

Polițiștii locali din cadrul Secției Ordine Publică ”Romanești”, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona străzilor Dimitrie Gerota, Ionescu Argetoaia și Victor Papilian, au observat aseară mai multe persoane suspecte în incinta fostului imobil în care şi-a desfășurat activitatea Grădinița ”Nicolae Romanescu”, din cartierul 1 Mai.
În urma efectuării acțiunilor specifice, au fost depistați numiții O.C. în vîrstă de 18 ani, D.M. și D.Z. în vârstă de 15 ani, domiciliați în Craiova, în timp ce încercau să sustragă din interiorul imobilului două calorifere, două țevi de fontă, un cazan de fontă, un extinctor, un grilaj de fier, două țevi metalice (cu lungime de aproximativ 2 ml fiecare) și o cutie metalică. Persoanele respective au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru efectuarea actelor procedurale, iar ulterior au fost predate Poliției Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor prevăzute de legea penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.