Acasă Local Gorj Un singur candidat pentru şefia Poliţiei Rutiere

Un singur candidat pentru şefia Poliţiei Rutiere

-

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj organizează concurs cu recrutare din sursă internă pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu. Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Judeţean, pe 17 ianuarie, la ora 11.00, iar unica probă de selecţie constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Până în prezent, un singur candidat s-a înscris la concursul pentru şef al Poliţiei Rutiere Gorj. Este vorba despre Daniel Săvulescu. Ofițerul a mai condus, interimar, instituția, în 2016. „În cadrul interviului, fiecare membru al comisiei de concurs adresează întrebări candidatului, fără a depăşi tematica afişată. Pentru fiecare întrebare se elaborează o grilă de interpretare, care va fi afişată la finalizarea interviului cu ultimul candidat înscris la concurs. Interviul se înregistrează sau, în cazul în care nu sunt disponibilităţi tehnice în acest sens, se transcrie întocmai de către secretarul comisiei. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10.
Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Testarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al MAI din Bucureşti, la o dată care se va comunica în timp util candidaţilor“, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul instituției. De asemenea, la nivelul IPJ Gorj se organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, cu recrutare din sursă internă. Examenul va avea loc pe 27 ianuarie, începând cu ora 13.00, iar proba va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.