20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi: A murit după ce i-a luat foc casa

Mehedinţi: A murit după ce i-a luat foc casa

-

Stația de Pompieri Strehaia a intervenit ieri cu 7 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Ciochiuța, oraşul Strehaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pe timpul localizării și lichidării incendiului, proprietarul locuinței a fost găsit carbonizat, la intrarea în locuință. Au ars elemente de mobilier, bunurile din casă, tâmplăria din lemn și circa 6 mp. din acoperișul din lemn cu învelitoare din țiglă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.