6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Hrană caldă pentru 15 persoane fără adăpost

Hrană caldă pentru 15 persoane fără adăpost

-

Oamenii s-au bucurat de hrana caldă  (Foto: Eugen Măruţă)
Oamenii s-au bucurat de hrana caldă (Foto: Eugen Măruţă)

Primăria Târgu Jiu și Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu au oferit duminică după-amiază hrană caldă pentru 15 persoane fără adăpost, găsite în Gara Târgu Jiu și Piața Centrală. Acțiunea s-a desfășurat ca urmare a temperaturilor scăzute din această perioadă. Hrana a fost împărţită de către primarul Aurel Popescu. „Nu putem rămâne nepăsători față de oamenii fără adăpost, mai ales acum când este foarte frig afară. Am mers împreună cu colegii de la Poliția Locală în gară, autogară şi în zona Pieții Centrale ca să-i preluăm pe cei nevoiaşi şi să-i ducem la Casa Iris, adăpostul primăriei pentru oamenii străzii. Din experiențele anterioare ştiam că nu vor merge acolo, aşa că am plecat pregătiți cu pachete cu hrană caldă. Am găsit 15 oameni din Gorj şi din țară, care s-au bucurat să vadă că nu au fost uitați de semenii lor. În gară era şi o familie cu un copil, venită din Sibiu, care rămasă fără casă s-a văzut nevoită să ia calea pribegiei. Este realitatea cu care ne confruntăm şi pentru care încercăm să găsim soluții“, a declarat primarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.