21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A încercat să forțeze intrarea în spital folosindu-se de un cuțit

Craiova: A încercat să forțeze intrarea în spital folosindu-se de un cuțit


Un tânăr a încercat în prima zi a anului 2017 să forţeze intrarea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova folosindu-se de un cuţit. Astfel, în ziua 01.01.2017, la ora 07.00, un echipaj de jandarmi, aflat in misiune pe raza Secţiei 2 de Politie, s-a sesizat din oficiu despre faptul ca un tânăr se deplasa către agenţii de pază ai spitalului cu un cuţit în mână.

Jandarmii au intervenit, l-au identificat pe tanar ca fiind E. Cosmin, in varsta de 23 ani, din localitatea Breasta, Judetul Dolj, iar cuţitul din mâna sa avea lungimea totală de 50 cm, iar lama de 34 cm.

Fiind intrebat de jandarmi despre activitatea pe care o desfasura, acesta a declarat ca in urma unei altercatii petrecute in localitate Breasta, un prieten de al sau a fost taiat la mana si a venit la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale. Tanarul a incercat sa intre in spital la prietenul acestuia, dar agentii de paza nu i-au permis accesul, motiv pentru care acesta s-a deplasat la autoturismul personal si a luat cutitul cu care a fost surprins de jandarmi.

Persoana in cauza se face vinovata de savarsirea infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase, fapta sanctionata cu inchisoare de la 1 la 3 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS