11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimăria Târgu Jiu cumpără abonamente la meciurile echipei Pandurii

Primăria Târgu Jiu cumpără abonamente la meciurile echipei Pandurii

Primăria Târgu Jiu achiziţionează abonamente pentru fotbal
Primăria Târgu Jiu achiziţionează abonamente pentru fotbal

Primăria Târgu Jiu aderă la inițiativa suporterilor echipei de fotbal Pandurii de a achi­ziționa abonamente la meciu­rile echipei. Cu această ocazie, primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fă­cut un apel atât la salariații in­stituției, cât și la ceilalți acționari, Complexul Energetic Oltenia, ARTEGO, U­niu­­­nea Sindicatelor Minie­re din Oltenia, Consiliul Ju­dețean Gorj, să participe ac­tiv la această campanie de sprijinire a echipei Pandurii Târgu Jiu.
Primarul Florin Cârciumaru își exprimă convingerea că astfel perioada dificilă din punct de vedere financiar prin care trece echipa va fi trecută mai ușor, cel puțin până se va reglementa situația susținerii financiare din partea Complexului Energetic Oltenia.

Vor să cumpere 10.000 de abonamente

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a anunțat că va cumpăra personal abonamente, iar gestul său va fi urmat și de angajații instituției. „Îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă şi cei din Primăria Târgu Jiu, de la primar până la şefi de serviciu, vom cumpăra abonamente. Este greu să ajungem la 10.000 de abonamente, dar ce a făcut galeria vor face toate instituţiile. Este important să fim alături de echipă şi să trecem peste acest moment greu“, a declarat Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu Jiu.
Consilierul local Ion Săvoiu a cumpărat deja mai multe abonamente şi i-a îndemnat şi pe colegii săi să facă acelaşi lucru: „Trebuie să facem tot ce se poate pentru a ajuta echipa Pandurii Târgu Jiu. Este echipa oraşului şi pentru noi sportul contează. Trebuie să ne ocupăm de sănătate, învăţământ şi sport. Sunt domeniile care au prioritate“, a spus Ion Săvoiu. Banii colectaţi din abonamente vor fi folosiţi pentru plata unor datorii curente pe care Clubul Pandurii le are.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS