10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘi-a pierdut viața după ce a intrat într-o depășire neregulamentară

Și-a pierdut viața după ce a intrat într-o depășire neregulamentară

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna doljeană Lipovu, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, pe DJ 561, între localitățile Segarcea și Cerăt.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ionuț Nicolin, de 25 de ani, din Lipovu, care conducea un VW Passat înmatriculat în Marea Britanie pe DJ 561, către Cerăt, „s-a angajat neregulamentar în depășirea unui alt autovehicul, a pătruns pe constrasens și a lovit frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus“. Este vorba de o autoutilitară Peugeot, condusă de Gheorghe Bobolinoiu, de 33 de ani, din Craiova. În urma impactului dintre cele două autovehicule, șoferul de 25 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane – doi pasageri din autoturismul VW Passat și un pasager din autoutilitară, au fost rănite ușor și transportate la spital.

IMG-20160922-WA0003

La locul accidentului, pompierii doljeni au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, echipată și cu modul de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Băilești și o autospecială pentru victime multiple.

Oamenii legii au mai precizat că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier soldat cu o persoană decedată și trei rănite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS