Șoferul autoturismului VW Passat și-a pierdut viața în urma accidentului procurs ieri pe DJ 561

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna doljeană Lipovu, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, pe DJ 561, între localitățile Segarcea și Cerăt.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ionuț Nicolin, de 25 de ani, din Lipovu, care conducea un VW Passat înmatriculat în Marea Britanie pe DJ 561, către Cerăt, „s-a angajat neregulamentar în depășirea unui alt autovehicul, a pătruns pe constrasens și a lovit frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus“. Este vorba de o autoutilitară Peugeot, condusă de Gheorghe Bobolinoiu, de 33 de ani, din Craiova. În urma impactului dintre cele două autovehicule, șoferul de 25 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane – doi pasageri din autoturismul VW Passat și un pasager din autoutilitară, au fost rănite ușor și transportate la spital.

IMG-20160922-WA0003

La locul accidentului, pompierii doljeni au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, echipată și cu modul de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Băilești și o autospecială pentru victime multiple.

Oamenii legii au mai precizat că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier soldat cu o persoană decedată și trei rănite.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.