13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMascaţii au greşit adresa

Mascaţii au greşit adresa

Mascaţii au descins ieri dimineaţă la o adresă greşită din comuna gorjeană Glogova, iar o femeie care se afla în casă a făcut atac de panică. Victima are 37 de ani şi a fost transportată cu o ambulanţă, la Spitalul din Motru. Femeia a declarat că va depune o plângere la Poliţia din Motru.

„Am probleme cu inima şi am suferit un şoc în momentul în care i-am văzut peste noi în casă. Eu am trei copii. Unul este minor şi era în casă când au descins. Noi avem un salon de înfrumuseţare şi nu am avut niciodată probleme cu legea. Nu aveam ce infracţiuni să facem la salon şi să fim anchetaţi de DIICOT. Nu au vrut să plece până când cineva nu le-a spus că ei chiar nu sunt la adresa la care trebuia să ajungă“, a spus femeia.
Mascaţii şi-au dat seama că au greşit şi nu au ajuns la adresa corectă, respectiv la altă casă, aflată la câţiva metri distanţă. Descinderile au avut loc la Glogova şi Târgu Jiu, în cadrul unui dosar instrumentat la nivel naţional de către DIICOT şi care vizează fraude informatice internaţionale. Oamenii legii au ajuns în cele din urmă să facă perchezițiile şi să ridice persoanele vizate, fiind depistat şi un urmărit la nivel național.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS