10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă persoane rănite într-un Ford care a lovit un tir

Două persoane rănite într-un Ford care a lovit un tir

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui accident produs ieri-dimineață, pe DN 65, în localitatea doljeană Pielești. După primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Dolj au stabilit că Dan Sandu, de 55 de ani, din municipiul Drăgășani, care conducea un autoturism Ford pe DN 65, „nu a redus viteza de deplasare în curbă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocamion“.
Șoferul de 55 de ani a pierdut controlul direcției, Fordul s-a răsucit pe șosea și a fost lovit din spate de un tir condus regulamentar din sens opus de Aurel Spirea, de 28 de ani, din localitatea Cartojani, județul Giurgiu.
În urma impactului, a fost rănit ușor șoferul de 55 de ani, dar și o fată de 16 ani, pasageră în autoturismul Ford. Pompierii doljeni au intervenit la locul accidentului cu o ambulanță SMURD, o autoutilitară și un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Dolj cu încă o ambulanță.
Cele două persoane rănite au fost scoase din mașina avariată de pompieri și transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.
Polițiștii doljeni au mai precizat că cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, dar și că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Circulația în zonă a fost deviată pe o singură bandă, timp de aproape o oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS