Polițiștii de la Rutieră au stabilit că șoferul autoturismului Ford a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de un tir ()

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui accident produs ieri-dimineață, pe DN 65, în localitatea doljeană Pielești. După primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Dolj au stabilit că Dan Sandu, de 55 de ani, din municipiul Drăgășani, care conducea un autoturism Ford pe DN 65, „nu a redus viteza de deplasare în curbă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocamion“.
Șoferul de 55 de ani a pierdut controlul direcției, Fordul s-a răsucit pe șosea și a fost lovit din spate de un tir condus regulamentar din sens opus de Aurel Spirea, de 28 de ani, din localitatea Cartojani, județul Giurgiu.
În urma impactului, a fost rănit ușor șoferul de 55 de ani, dar și o fată de 16 ani, pasageră în autoturismul Ford. Pompierii doljeni au intervenit la locul accidentului cu o ambulanță SMURD, o autoutilitară și un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Dolj cu încă o ambulanță.
Cele două persoane rănite au fost scoase din mașina avariată de pompieri și transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.
Polițiștii doljeni au mai precizat că cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, dar și că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Circulația în zonă a fost deviată pe o singură bandă, timp de aproape o oră.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.