22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAmbasadorul Indiei, în vizită la Târgu Jiu

Ambasadorul Indiei, în vizită la Târgu Jiu

 

Excelența Sa Partha Ray, ambasadorul In­diei în România, a efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, o vizită la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) „Constantin Brâncuși“ din cadrul Direcției de Turism și Evenimente Culturale a Primăriei Municipiului Târgu Jiu.
Cu această ocazie, oaspetele Centrului a aflat detalii despre activitatea de promovare a operelor marelui sculptor Constantin Brâncuși, dar și informații cu privire la întregul potențial turistic și cultural al municipiului Târgu Jiu. Acesta a fost însoțit de scriitoarea Angelica Marinescu, care a lansat la Târgu Jiu o carte despre cultura indiană și a felicitat autoritățile locale pentru activitatea depusă.
Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, l-a asigurat pe ambasadorul Indiei în România că relația de prietenie stabilită prin vizita efectuată la Târgu Jiu va sta la baza organizării de alte evenimente culturale comune, cu atât mai mult cu cât se dorește prezentarea culturii indiene în instituțiile de învățământ din Târgu Jiu, prin organizarea de seminarii, expoziții sau ateliere de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS