Acasă Local Gorj Maşină a Salvamont, distrusă într-un accident rutier

Maşină a Salvamont, distrusă într-un accident rutier

-

Maşina de teren era folosită în intervenţiile de salvare  ale Salvamont
Maşina de teren era folosită în intervenţiile de salvare
ale Salvamont

Doi angajaţi ai Salvamont Gorj au fost răniţi ieri într-un accident rutier care s-a produs în localitatea gorjeană Câmpu Mare. Cei doi angajaţi, un şofer şi un salvator, s-au răsturnat cu o maşină de teren, în timp ce încercau să evite impactul cu alt autovehicul, în momentul efectuării unei depăşiri. Poliţia a început o anchetă. „Maşina Salvamont s-a angajat într-o depăşire şi a încercat să evite alt autovehicul care s-ar face vinovat de producerea evenimentului rutier. Se caută şoferul respectiv, care şi-a văzut de drum mai departe. Maşina Salvamont s-a răsturnat. Şoferul a scăpat fără leziuni, iar pasagerul s-a ales cu anumite răni. Cercetările continuă“, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.