16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi şoferi morţi în urma unui accident produs în comuna Malu Mare

Doi şoferi morţi în urma unui accident produs în comuna Malu Mare

Un bărbat de 51 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident violent, produs vineri dimineață, în comuna doljeană Malu Mare, de un tânăr care s-a urcat la volanul unui BMW, deși nu avea permis de conducere. În accident și-a pierdut viața și tânărul aflat la volanul BMW-ului.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au stabilit că Valentin Ștefan Buștean, de 19 ani, din comuna Malu Mare, care conducea un BMW pe DN 55, a intrat pe contrasens și a lovit o autoutilitară Ford condusă regulamentar de Marin Ciucu, de 51 de ani, din comuna Teasc. În urma impactului, autoutilitara Ford a trecut prin balustrada de beton a unui pod și a căzut într-o râpă.
În urma accidentului au decedat ambii șoferi, iar o femeie de 52 de ani, pasageră în autoutilitară, a fost rănită și transportată la Spitalul de Urgență Craiova. În urma verificărilor, polițiștii doljeni au stabilit că tânărul de 19 ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Valentin Ștefan Buștean nu era la prima faptă penală, acesta fiind condamnat în două dosare penale când era minor. Pe 10 aprilie 2014, Curtea de Apel Craiova a dispus internarea într-un centru de detenție pe o perioadă de doi ani a minorului Valentin Ștefan Buștean, care a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.
Tot în aprilie 2014, Buștean a fost condamnat în alt dosar penal de furt, pedeapsa fiind aceeași. În iulie 2014, Judecătoria Craiova a hotărât să contopească ambele pedepse, iar, în final, minorul a fost condamnat la doi ani și jumătate de detenție. Valentin Ștefan Buștean a fost eliberat din Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova în ianuarie, anul acesta, printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS