10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi craioveni, arestați preventiv pentru furturi din autoturisme

Doi craioveni, arestați preventiv pentru furturi din autoturisme

Polițiștii din cadrul Secției 2 au reținut, joi, doi craioveni suspectați de comiterea mai multor furturi din autoturisme, cele mai multe fiind parcate pe aleile din spatele Parcului „Nicolae Romanescu“ din municipiu.
Este vorba de Florin Musi, de 34 de ani, și Ion Adîr, de 24 de ani, ambii recidiviști. Reprezentanții IPJ Dolj susțin că, în ultimele două luni, cei doi craioveni au spart patru autorurisme, din care au furat diverse bunuri și bani. „În perioada iulie-august 2016, cei doi craioveni au sustras bunuri din patru autoturisme parcate pe aleile din spatele Parcului ”Nicolae Romanescu”. Aceștia au reușit să sustragă din autoturismele unor craioveni o tabletă, un telefon mobil, borsete cu bani și documente, dar și un aparat foto. O parte dintre bunurile sustrase le-au vândut, iar altele, care nu au putut fi valorificate, le-au aruncat. Pe parcursul investigațiilor polițiștii au reușit să recupereze aproximativ 50 % din bunurile sustrase, printre care tableta și telefonul mobil, precum și documentele persoanelor vătămate“, au precizat oamenii legii.
Pe numele celor doi craioveni a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea a patru infracţiuni de furt calificat şi a unei infracţiuni de tentativă de furt calificat, iar în cursul zilei de joi au fost reținuți și duși în arestul IPJ Dolj. Ieri, Florin Musi și Ion Adîr au fost duși la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele lor un mandat pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS