17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCâştigătorul la loto din Motru lucra ca măturător

Câştigătorul la loto din Motru lucra ca măturător

Motrenii speră ca milionarul la loto să ajute comunitatea locală
Motrenii speră ca milionarul la loto să ajute comunitatea locală

Ultimul câştigător la loto din România este un gorjean din Motru, care lucra ca măturător. Acesta are numai 19 ani şi deja s-a prezentat la sediul Loteriei Naţionale din Bucureşti pentru a revendica premiul cel mare, care este de patru milioane de euro şi care îi va schimba viaţa peste noapte. Povestea tânărului este una mai degrabă tristă, acesta începând viaţa de adult cu munca de jos. A reuşit să se angajeze la o firmă de transport auto ca măturător. La loto juca doar ocazional, însă norocul a dat peste el în scurt timp. A bifat la întâmplare numerele de pe biletul pe care l-a depus la agenţia loto din Motru. Vânzătoarea de la agenţia unde a jucat tânărul de 19 ani povesteşte că acesta a venit cu ultimii bani din buzunar şi a dat lovitura vieţii.

Patru milioane de euro, cu un bilet de 7 lei şi 30 de bani

Angajata agenţiei susţine că tânărul a jucat o variantă simplă pentru care a achitat suma de 7 lei şi 30 de bani: „Cel care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului. El a avut norocul acesta și asta ne bucură foarte mult. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la Noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani“, a spus vânzătoarea de la agenţia loto din municipiul Motru. În ultimii ani, aici au mai fost câştigate sume importante, dar nici una de ordinul milioanelor de euro.
Tânărul de 19 ani din Motru, Gorj, a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49 în urma extragerii de la jumătatea săptămânii trecute. Premiul de categoria I a fost în valoare de 17.723.482 lei, aproximativ patru milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-005 din Motru, judeţul Gorj. Biletul a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de 7,3 lei. Numerele norocoase au fost: 42, 44, 10, 3, 33, 27. Localnicii din Motru speră ca tânărul milionar să investească în comunitatea locală o parte din banii câştigaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS