Acasă Local Gorj Tânărul ucis la Nisa va fi înmormântat la Rovinari

Tânărul ucis la Nisa va fi înmormântat la Rovinari

-

Primăria Rovinari va ajuta financiar familia Coman
Primăria Rovinari va ajuta financiar familia Coman

Cristian Coman, tânărul de 34 de ani mort în atentatul de la Nisa, va fi înmormântat în cimitirul din oraşul natal, Rovinari. Autoritățile locale vor să ajute financiar familia bărbatului care şi-a pierdut viaţa în atentatul din Franţa, de săptămâna trecută. Potrivit edilului Robert Filip, sora lui Cristian Coman a ajuns ieri la sediul primăriei, pentru a discuta cu autoritățile în privința procedurilor de repatriere a trupului neînsuflețit al fratelui ei. „Repatrierea se va face, iar Cristian Coman va fi înmormântat la Rovinari. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a spus că vrea să ajute această familie, căci Cristian Coman a lucrat la dumnealor. Colaborăm cu ministerul. Vom ajuta cum vom putea. Rovinariul va fi iarăși în doliu“, a declarat Robert Filip, primarul oraşului. Cristian Coman, de 34 de ani, originar din orașul Rovinari, era stabilit de mai mulți ani cu soţia sa Adriana şi fiul Denis în Austria, însă în ziua atentatului se afla împreună cu aceștia în vacanţă la Nisa. Soţia şi fiul au supraviețuit atentatului, dar se află în prezent într-un spital din Franţa, în stare gravă. Mama lui Cristian Coman este, de asemenea, grav bolnavă, fiind internată într-un spital din Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.