Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu
Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu
Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, s-a deplasat în această săptămână pe şantierul noii şosele de centură a municipiului Târgu Jiu, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor şi situaţia exproprierilor.
Potrivit edilului, la Târgu Jiu urmează să sosească o comisie care să renegocieze cu proprietarii preţuri mai bune pentru casele şi terenurile care vor fi preluate de stat. Cârciumaru a mai spus că, în prezent, se lucrează pe mai multe şantiere din municipiu, cele mai importante fiind cel al şoselei ocolitoare, la stadion şi la Sala Sporturilor. „Avem foarte multe șantiere. Se lucrează la centura de ocolire a orașului, și putem spune că am făcut un pas foarte mare, pentru că CNADNR va veni să renegocieze prețurile la teren și la case, se lucrează la stadion, la sala de sport. Am început lucrările la sala de sport de la Liceul Economic, se lucrează la înlocuirea în totalitate a rețelelor de canalizare din cartierul Debarcader, unde, într-adevăr, creăm disconfort, dar suntem obligați să înlocuim toată rețeaua de canalizare, iar peste o zi sau două vor începe lucrările și la canalizarea pluvială. De asemenea, lucrăm la canalizare în zona Petrești – Sf. Dumitru – Drăgoeni și pe Luncilor. Este, într-adevăr, un disconfort, dar trebuie să avem răbdare. Să mergem pe străzile finalizate – 16 Februarie, Dobrogeanu Gherea, Mărășești, Panduri – să vedem cum arată după ce au trecut prin perioada de șantier. Așa vor arăta toate străzile unde lucrăm în prezent. De asemenea, cele două blocuri de locuințe sociale sunt aproape gata, iar în septembrie vom repartiza locuințele, lucrăm la cele două blocuri ANL în cartierul Narciselor, s-a ținut licitația și vor începe lucrările în cartierele Grivița I și II, unde se va înlocui vechea canalizare, programul ISPA se apropie și el de sfârșit și lucrăm cu rezultate foarte bune la contorizarea apei pe apartament“, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.