21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoturism izbit de un tir care depășea neregulamentar

Autoturism izbit de un tir care depășea neregulamentar

Un bărbat de 40 de ani, din Segarcea, a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc ieri la prânz în satul Livezi, comuna Podari (județul Dolj).
Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că mașina condusă de doljean a fost lovită de un tir care efectua o depășire neregulamentară, în urma impactului autoturismul fiind serios avariat. „Un tir condus de un bărbat de 41 de ani, din Baia de Fier, care se deplasa spre Segarcea, pe DJ 561, pe fondul unei depăşiri neregulamentare a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, însă nici unul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cazul şoferului din Baia de Fier se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.
La fața locului s-a deplasat și Detașamentul Pompieri 1 Craiova, cu o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială de lucru cu apă și spumă. Potrivit informațiilor o­fe­­­­rite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, bărbatului rănit în acci­dent i s-a acordat primul ajutor de către medicul de pe am­bulanță și a fost transportat la SJU Craiova cu leziuni minore. „Echipa de la Descarcerare a deconectat bornele de la acumulatorii celor două vehicule implicate în accident, în timp ce pompierii de pe autospecială au curățat carosabilul de produsele petroliere scurse din rezervorul tirului“, au menționat reprezentanții ISU Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS