Acasă Local Gorj Un muncitor a murit sub un zid prăbuşit

Un muncitor a murit sub un zid prăbuşit

-

Un bărbat de 37 de ani, din comuna gojeană Brăneşti, a murit ieri după ce s-a prăbuşit un zid peste el. Victima nu a avut nici o şansă de supravieţuire, în ciuda eforturilor pompierilor, care au încercat să o scoată cât mai repede de sub dărâmături.
Bărbatul lucra ca muncitor la o firmă de construcţii din oraşul Turceni și săpase mai multe şanţuri adânci pentru a consolida zidurile unei case din satul Gilort, comuna Brăneşti. Ieri-dimineaţă, în timp ce se afla într-unul din şanţuri, un zid s-a prăbuşit peste muncitor şi l-a ucis. Echipa de muncitori fusese angajată să modernizeze o casă mai veche a unui gorjean plecat la muncă în Italia, însă lucrările începute s-au soldat cu moartea bărbatului în vârstă de 37 de ani. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj au început o anchetă pentru a elucida condiţiile în care s-a produs decesul şi dacă au fost respectate normele privind protecţia muncii.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.