20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Şefii de promoţie au fost premiaţi de UCB

Şefii de promoţie au fost premiaţi de UCB

-

Gala Premiilor Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu
Gala Premiilor Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu

Şefii de promoţie al Universităţii „Constantin Brâncuşi“ (UCB) din Târgu Jiu au fost premiaţi ieri. Universitatea „Constan­tin Brâncuşi“ a organizat, începând cu ora 10.00, Gala Premiilor UCB, ediţia 2016. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la sediul Uni­ver­sității, situat în centrul muncipiului Târgu Jiu. Premiile au fost acordate în acest an șefilor de promoţie de la programele de studii de licenţă şi de masterat, dar și studenților care au obținut performanțe remarcabile în activitățile de cercetare științifică și sportive. Au fost premiați 45 de șefi de promoție, membrii echipei de handbal a UCB Târgu Jiu – campioana națională universitară în 2016, reprezentanta României la Campionatele Europene Universitare – Croația 2016, medaliații cu aur la Campionatele Naționale Universitare de Atletism, studenții care au obținut locul al II-lea la secțiunea Mecatronică a concursului studențesc „Să cunoaștem Mecatronica și Robotica“, ediția a II-a, desfășurat în cadrul Universității din Craiova, în perioada 21-22 aprilie 2016, dar și studenții care au avut rezultate deosebite obținute în activitatea studențească.

Au primit cărţi şi bani

Au fost acordate diplome și cărți. Șefii de promoție de la Facultatea de Științe Economice au primit și premii în bani din partea BCR Târgu Jiu, în cuantum de 150 de lei de persoană. Sportivii premiați au primit câte 300 de lei din partea Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu, iar membrii echipei de Mecatronică – 200 de lei de persoană. Au participat la eveniment reprezentanți ai autorităților locale, directori ai principalelor bănci din municipiul Târgu Jiu, reprezentanți ai principalilor angajatori din Gorj, studenți și cadre didactice.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.