Acasă Local Gorj Cinci noi consilieri judeţeni

Cinci noi consilieri judeţeni

-

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj va aproba astăzi o hotărâre privind constatarea încetării de drept a unor mandate de consilieri județeni și validarea mandatelor membrilor supleanți din lista partidelor politice respective. Este vorba de încetarea mandatelor de consilieri judeţeni, în urma demisiei, a următorilor aleşi: Petre Guşiţă, primarul din Jupâneşti, Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, care a devenit consilier al preşedintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu. De asemenea, a demisionat din Consiliul Judeţean Gorj, Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu şi preşedintele PSD Gorj, Ion Ciocea, edilul din comuna Bustuchin, şi Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.
În locul celor cinci, toţi membri ai PSD Gorj, vor intra în Consiliul Judeţean următorii: Hortopan Ramona, Cilibiu Nicolae, Bucălăete Gheorghe, Maioreanu Andrei şi Gruescu Ion.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.