8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRambo a intrat cu „italianca“ într-o autoutilitară

Rambo a intrat cu „italianca“ într-o autoutilitară

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs joi seară, în cartierul craiovean Făcăi, de un tânăr de 18 ani care nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Accidentul rutier a avut loc pe strada Prelungirea Bechetului, în zona Staţiei de Apă Făcăi.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au stabilit că Rambo Manolescu, de 18 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism Alfa Romeo înmatriculat în Italia, a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară Ford condusă regulamentar din sens invers de Mugurel Burada, de 28 de ani, din comuna doljeană Mârşani.
În urma impactului dintre cele două autovehicule, doi pasageri din autoturismului Alfa Romeo – o tânără de 19 ani și o fată de 17 ani – au fost răniți grav. De asemenea, șoferul de 18 ani și altă pasageră de 24 de ani au fost răniți ușor în urma accidentului.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului două ambulnațe SMURD și un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulață Dolj a intervenit cu alte două ambulanțe. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea din autoturismul Alfa Romeo a pasagerului de pe locul din dreapta-față, care a rămas încarcerat în urma impactului cu autoutilitara Ford. Ulterior, cele patru persoane rănite au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.
În urma verificărilor, polițiștii de la Rutieră au stabilit că Rambo Manolescu nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autoturisme. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost luate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au mai precizat că pe numele lui Manolescu a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS