11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMii de persoane la deschiderea Mercur Center

Mii de persoane la deschiderea Mercur Center

Mii de oameni s-au înghesuit la deschiderea noului centru comercial din centrul Craiovei. Până și la scările rulante care duc la etaje se stătea la cozi preț de minute bune. În prima jumătate de oră de la deschidere, trecuseră pragul Mercur Center circa 3.000 de oameni, iar până la ora 17.00 au intrat în Mercur 25.000 de persoane, conform estimărilor organizatorilor. Multe magazine care s-au deschis ieri în noul mall au anunțat reduceri de prețuri în primele zile.

Mercur Center s-a deschis ieri publicului larg, în noul concept. Cu aproape o oră înainte de ora anunțată pentru deschiderea către publicul larg, câteva sute de oameni se așezaseră deja la coadă, pentru a fi siguri că intră printre primii și prind reducerile anunțate de retaileri.
La ora 11.00, ușile s-au deschis. Sute de oameni s-au bulucit, unii călcându-se în picioare. Cea mai mare coadă s-a format la intrarea în magazinul H&M, de la parter, unde oamenii așteptau pe trei rânduri să le dea drumul în incintă cei de la firmele de pază. Vizitatorii erau de toate vârstele.
„Am venit să văd și eu ce e pe aici. De trei zile m-am interesat și mi s-a spus că se deschide astăzi“, a spus un bătrân, aflat la coadă la H&M, care a anunțat reduceri de prețuri.
„Am venit și noi că am auzit că s-a deschis ceva nou și vrem să vedem ce s-a făcut aici. Știam că va fi aglomerat. Acum, ne place și la aglomerație, și la mai puțină aglomerație. Bănuiesc că sunt reduceri acum. După aia nu mai știu“, a spus Augustin Mușuroi.
Multe branduri și magazine deschise în Mercur există și în celălalt mall al Craiovei. „Am deschis un magazin în Mercur Center pentru că este amplasat chiar în centrul orașului și pentru că are un vad deosebit și sigur va fi ceva de succes. Așadar, după experiența din Electroputere Parc, m-am gândit să mă dezvolt și aici“, a spus Cătălin Popescu, managerul magazinului Danka.
l Gimar, Jeans Factory, Sevda, Splend’or sau Oni’s, Secundar, Blondy Del, Kendra, Beauty for You, Danka, Diverta și Charisma, Primigi, Maison du Bebe, TopSport sunt numai câteva din brandurile care se găsesc în noul Mercur. Lor li se adaugă restaurante, cafenele și cofetării situate la etajul trei al clădirii. În total, circa 70 de magazine spațioase au închiriat spații în noul mall.
Inspire Cinema este atracția tinerilor, cinematograful multiplex amplasat la etajul IV al Mercurului având șase săli de cinema unde se pot viziona filme 3D.

Mii de oameni au vizitat Mercur Center în prima zi

3.000 de oameni au intrat în noul centru comercial în prima jumătate de oră de la deschiderea noului mall din centrul urbei, conform estimărilor făcute de organizatorii evenimentului. Până la ora 17.00, au trecut pragul noului mall din centrul Craiovei circa 25.000 de vizitatori, conform sistemelor moderne de trafic instalate în incintă, au spus organizatorii evenimentului de inaugurare a centrului comercial.
La interior mai sunt unele spații care nu au fost ocupate cu magazine, iar Starbukcs încă nu și-a făcut simțită prezența în noul centru comercial.
De asemenea, rămâne de văzut unde vor parca cei care vin la Mercur Center cu mașinile, singura opțiune de prin acea zonă fiind parcarea subterană recent inaugurată pe Calea București, lângă Teatru.
Seara de ieri s-a încheiat cu un concert în aer liber, pe terasa noului Mercur, susținut de Delia și Deep Central.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS