Gala Best of Craiova: Alege TV a premiat cele mai bune firme din oraș

Autori


Alege TV, în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud, au premiat miercuri, în cadrul Galei Best of Craiova, aflată la prima ediție, cele mai bune afaceri locale. Acestea au fost votate de craioveni pe site-ul www.alege.tv.

Cele mai bune firme din Craiova, alese de public, au fost premiate, miercuri seară, la Gala Best of Craiova, în cadrul unei ceremonii de excepție, care s-a desfășurat la Vila Jianu. Acest proiect îndrăzneț și-a propus să descopere cele mai bune firme din municipiu, din 16 domenii diferite de activitate, şi să redea o imagine clară a preferinţelor publicului craiovean. Gala Best Of Craiova a marcat împlinirea unui an de când televiziunea Alege TV emite în Craiova.

În deschiderea evenimentului, Virginia Barbu, director de publicitate al trustului de presă Media Sud Europa, a precizat: „A fost o campanie dinamică și ne bucurăm că proiectul a antrenat un număr mare de craioveni care şi-au votat companiile favorite. Felicit companiile intrate în competiție pentru mobilizare şi pentru că şi-au convins clienții, prietenii, cunoștințele să intre pe site-ul www.alege.tv și să le acorde voturile. Probabil, în multe cazuri, asta a și făcut diferența. De aceea, cred că sunt foarte importante promovarea şi rezultatele pe care o comunicare eficientă le poate avea. Rezultatele reflectă modul în care clienţii percep companiile intrate în competiţie, poziţionarea lor în mintea consumatorilor şi vin ca o recunoaştere a eforturilor pe care firmele le-au făcut pentru a câştiga un trofeu, un client, mai multă notorietate“.

La rândul ei, Cristina Nanau Oprea, director de marketing în cadrul trustului de presă Media Sud Europa, a adăugat: „Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute după această primă ediţie şi avem siguranţa că Best of Craiova de anul viitor va fi foarte interesant şi vom vedea o mobilizare mult mai mare din partea companiilor. Pe de o parte, câştigătorii trofeelor vor vrea să îşi menţină poziţiile, iar pe de altă parte companiile care au ocupat alte poziţii decât cele pe care şi le-au dorit se vor afla în faţa unei provocări“.

Realizatorii Alege TV au înmânat diplome și trofee antreprenorilor

Primele trei firme clasate în topul Best of Craiova au fost premiate de către realizatorii de emisiuni la Alege TV, care sunt, totodată, și redactori la Gazeta de Sud și la Radio Sud. Ei au înmânat diplome ocupanților locurilor doi și trei și trofee firmelor care au obținut locul I în preferințele craiovenilor.

Sponsorii evenimentului, prezenţi în cadrul galei, au premiat două companii cu notorietate în Oltenia. Cele mai bune restaurante din Craiova au fost premiate de Emil Niță – administratorul Nitela, iar cele mai bune firme de taxi și-au primit diplomele și trofeul de la Cristina Ispas – reprezentant Ade Gas Oil Company.

Cum s-a format topul

În top nu au intrat cele mai bune firme după profit sau după cifra de afaceri, ci acele societăți care au fost nominalizate de craioveni. Ei au propus mai întâi companiile preferate din 16 domenii de activitate, după care, din firmele nominalizate au fost votate cele mai bune. În luna martie, craiovenii au nominalizat companiile care au intrat în competiția Best of Craiova. În perioada de vot, desfăşurată în aprilie – mai s-au calificat primele 5 firme din fiecare categorie, care au obţinut cele mai multe nominalizări. Votarea s-a realizat on-line pe www.alege.tv, iar sistemul a utilizat un soft care blochează în mod automat tentativa de vot multiplu.


Cei 16 câștigători situați pe primul loc

În topul Best of Craiova s-au situat firmele care au obținut cele mai multe voturi ale craiovenilor, firme care au fost împărțite în 16 categorii. La categoria „Cel mai bun hotel din Craiova“ s-a situat Ramada Plaza; la categoria „Cel mai bun restaurant“ a câștigat simpatia craiovenilor Sofia Bistro, iar la categoria „Cel mai bun bar, pub sau cea mai bună cafenea“ s-a clasat pe primul loc Chicago. În topul de la categoria „Cea mai bună cofetărie sau patiserie“ s-a clasat pe primul loc cofetăria Arkadia. „Cea mai bună agenție de turism“ a fost votată Mapamond. Voturile craiovenilor au desemnat şi „Cel mai bun centru de înfrumusețare“, unde a câștigat Salonul Geta Voinea. „Cea mai bună sală de fitness“ a fost aleasă de craioveni sala Jump Gym. La categoria „Cea mai bună policlinică sau centru medical“, locul întâi i-a revenit Centrului medical „Regina Maria“. La categoria „Cel mai bun cabinet veterinar“ s-a detașat Family Vet, care a obținut primul loc în top.

Best of Craiova a premiat și „Cea mai bună farmacie“ – Catena, aleasă de publicul craiovean. „Cel mai bun service auto“ a fost desemnat Auto Kappa. La categoria „Cea mai bună firmă de taxi“ s-a evidențiat Romnicon. „Cel mai bun dealer auto“ a fost desemnat Popeci Auto.

„Cel mai bun magazin de mobilă și decorațiuni interioare“ a fost selectat Lem’s, în timp ce craiovenii care au participat la vot au ales Mitliv „Cea mai bună firmă de construcții“. De asemenea, „Cel mai bun dezvoltator imobiliar“ a fost ales Magnolia Residence.

În cadrul Galei Best of Craiova a fost acordată și o distincție importantă, separată de cele 16 domenii de activitate enumerate anterior. Premiul special „Fabricat în Craiova“ şi oferit de Radio Sud a ajuns la compania Q Fort. Trofeul premiază o companie locală, recunoscută la nivel naţional şi ale cărei produse sunt fabricate în Craiova. „Vreau să vă mulțumesc în numele întregii echipe Q Fort. Este o echipă de peste 1.100 de persoane. Le mulțumim craiovenilor care ne-au votat, le mulțumim pentru încredere. Q Fort este un brand european. Este o marcă a companiei Casa Noastră – o firmă cu capital 100% oltenesc. Mulțumim și organizatorilor acestui eveniment și sper să devină o tradiție!“, a spus reprezentanta companiei Casa Noastră.

Partenerii evenimentului

Gala Best of Craiova a însemnat mai mult decât o festivitate de premiere. Evenimentul s-a bucurat de susţinerea unor parteneri importanţi ai trustului Media Sud Europa, care au oferit momente frumoase celor prezenţi. Trupa No Antidote a încântat invitaţii cu muzică live, creând ambianţa perfectă pentru a savura un cocktail oferit de Rendez Vous. Colecţia Vanity semnată de designerul Andreea Dogaru a fost prezentată de modelele agenţiei Royal Models, care au purtat make up oferit de L’art Sublime Atelier by Suzana Petre şi au avut coafuri realizate de Puzzle Studio by Liviu Buică. Hanul Andriței, cofetăria Arkadia, trupa 7 Fix, responsabilă cu sonorizarea, și Florăria Nadia au fost alături de organizatori la acest eveniment.

Gala Best of Craiova poate fi urmărită integral pe Alege TV, luni, 13 iunie, în cadrul emisiunii „Economia Sudului“, începând cu ora 20.00.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 10 iunie 2016

Actualitate

» Cartea de weekend
» Din mondenitățile vremurilor trecute
» Rezultate finale alegeri locale 2016: PSD 37,58%, PNL 31, 93%. Nicio cerere de renumărare a voturilor nu a fost acceptată
» Dacian Cioloș: Diseară va fi un meci frumos, echipa României este motivată
» Noua configuraţie a Curţii Constituţionale: PSD câştigă un judecător, PNL pierde unul, UDMR îşi păstrează locul
» S-a constituit noul Consiliu Local al Craiovei
» “Cuminţenia Pământului” a fost predată proprietarilor de drept. Contractul de comodat a încetat
» ANSVSA, în alertă din cauza unui nou focar de pesta porcină africană în Ucraina, la 10 km de granița cu România
» IGPR: 2.700 de polițiști acționează în zonele unde se vizionează meciurile de la EURO 2016
» Sâmbătă are loc un protest în Capitală pentru renumărarea voturilor în sectorul 1
» Doi români au pus bazele unei academii de elită pentru creatorii de tehnologie
» UE prelungește până în luna iunie 2017 măsurile de sprijin pentru sectorul fructelor și legumelor
» Proiect de lege: Aleşii locali nu vor putea avea mai mult de două mandate succesive
» Cioloș: Președintele Hollande va veni în România în septembrie însoțit de mai mulți oameni de afaceri
» O sută de scaune rulante vor fi donate persoanelor cu dizabilități. Doritorii pot să contacteze APAA
» Ion Prioteasa, propus pentru un nou mandat de președinte al CJ
» Stema României va fi modificată: se readuce coroana pe capul acvilei de aur
» MAI a elaborat un ghid pentru cei care merg la meciurile din Campionatul European
» Gorj: Femeie reţinută pentru furt de bijuterii
» (UPDATE) DN2 blocat din cauza unui tir încărcat cu butelii care a luat foc
» Fostul ministru Constantin Niță, la DNA
» Gorj: Doi tineri, reţinuţi pentru viol
» Craiova: Polițiștii au verificat agenții economici din domeniul morărit– panificație
» Craiova: Neatenția și lipsa experienței și-au spus cuvântul

Dolj

» Rambo a intrat cu „italianca“ într-o autoutilitară
» Craioveni condamnați pentru ucidere din culpă
» Sute de șoferi, blocați în parcarea subterană
» Doi labradori au schimbat destinul a două femei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bacalaureatul începe luni
» Consilierii judeţeni şi-au primit mandatele
» Câine-ghid în ajutorul unei nevăzătoare
» A început distracţia în Poiană la Palilula
» Craiova: Tamponare între un tramvai şi o autoutilitară pe Calea Severinului
» Gala Best of Craiova: Alege TV a premiat cele mai bune firme din oraș
» Mii de persoane la deschiderea Mercur Center
» Se mai extinde Târgul, se mai face piața?

Gorj

» Cei 33 de consilieri judeţeni au primit certificatele doveditoare
» Cea mai mare carieră minieră din Europa riscă să se închidă
» Mii de şoferi, aşteptaţi pe Transalpina
» Gorj: Transalpina se redeschide mâine dimineaţă

Mehedinţi

» Mehedinţi: Două persoane au murit, alte două au fost rănite

Sport

» Trupa lui Gușatu țintește finala Cupei României
» Tractorul Cetate, la ultimul bal
» Au început plecările de la CSU
» Volei (m): SCM-U Craiova şi-a aflat adversarii din Liga Campionilor

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Petrecere pentru Gillian
» Bancul zilei
» Noi indicii referitoare la originea apei care ar putea exista în interiorul Lunii

Top