6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAmendat după ce s-a îmbătat și a făcut scandal în avion

Amendat după ce s-a îmbătat și a făcut scandal în avion

Bărbatul a fost sancționat de polițiști pe Aeroportul Craiova, la coborâre din aeronava cu care venise de la Barcelona (Foto: arhiva GdS)
Bărbatul a fost sancționat de polițiști pe Aeroportul Craiova, la coborâre din aeronava cu care venise de la Barcelona (Foto: arhiva GdS)

Un gorjean de 30 de ani a fost amendat cu 500 de lei, miercuri noapte, pentru că a înjurat membrii echipajului unei aeronave Wizz Air, care circula pe relația Barcelona-Craiova.
Miercuri noapte, în jurul orei 00.15, polițistii Postului de Poliție Transporturi Aeriene Craiova au fost sesizați de controlorii de trafic ai Aeroportului Craiova despre faptul că, la bordul unei aeronave Wizz Air care venea de la Barcelona, un pasager turbulent a deranjat ceilalți pasageri, dar și echipajul de bord.
După aterizarea aeronavei pe Aeroportul Craiova, oamenii legii au urcat la bord și au identificat și preluat pasagerul reclamat. Acesta din urmă a fost identificat ca fiind Ștefan Voicu, de 30 de ani, din comuna gorjeană Dănești. Ulterior, polițiștii de la Transporturi Aeriene au stabilit că bărbatul de 30 de ani, băut fiind, nu a respectat indicațiile membrilor echipajului, pe care i-a luat la înjurături. „În urma verificărilor efectuate de politiști și a relatărilor verbale ale echipajului de bord, s-a stabilit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a respectat indicațiile echipajului. Pentru comportamentul său și pentru expresiile jignitoare adresate echipajului, poliţiștii i-au aplicat celui în cauză o sancțiune contravențională de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991“, au precizat reprezentanții Postului de Poliție Transporturi Aeriene Craiova.
Potrivit legii, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, care tulbură ordinea și liniștea publică, provoacă indignarea cetățenilor ori lezează demnitatea și onoarea acestora constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 200 și 1.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS