10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean s-a aruncat în gol de la etajul patru

Un craiovean s-a aruncat în gol de la etajul patru

Oamenii legii au stabilit că, cel mai probabil, craioveanul  de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al imobilului aflat în construcție (Foto: GdS)
Oamenii legii au stabilit că, cel mai probabil, craioveanul
de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al imobilului aflat în construcție (Foto: GdS)

Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața vineri, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc din cartierul Craiovița Nouă, aflat în construcție.
Polițiștii de la Secția 5 au fost sesizați vineri, în jurul prânzului, despre faptul că un bărbat a căzut de pe un bloc aflat în construcție, de pe bulevardul Tineretului. După primele cercetări, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, acesta fiind un craiovean care locuia într-un bloc ANL din apropiere și nu era un angajat al firmei de construcții care ridică imobilul de pe bulevardul Tineretului. Anchetatorii au constatat că, cel mai probabil, craioveanul a urcat până la etajul patru al blocului aflat în construcție și s-a aruncat în gol pentru a-și pune capăt zilelor. „La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un craiovean de 55 de ani care locuia în apropiere și care s-ar fi aruncat de la etajul patru al unui imobil aflat în construcție. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment nefericit“, au precizat pentru GdS reprezentanții Inspectoratului de Poliței al Județului Dolj.
Pompierii doljeni au trimis la fața locului o ambulanță SMURD, însă medicii nu i-au putut salva viața bărbatului care murise pe loc după ce a căzut în gol. Oamenii legii au mai stabilit că bărbatul fusese supus de curând unei intervenții chirurgicale și se pare că suferise o depresie.
La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au precizat că, în cursul zilei de vineri, nu au fost sesizați cu privire la producerea vreunui accident mortal de muncă în municipiul Craiova, victima neavând calitatea de angajat al societății care construiește imobilul de pe bulevardul Tineretului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS