8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoul Mercur Center se deschide joia viitoare

Noul Mercur Center se deschide joia viitoare

Starbucks, S’Oliver, Colin’s, H&M, Pepco sunt numai câteva dintre brandurile care deschid magazine în noul centru comercial din Craiova, care se inaugurează săptămâna viitoare. Pe lângă mărcile de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii vor fi deschise cafenele, restaurante, șase săli de cinematograf multiplex 3D, magazine de electrocasnice, spații de divertisment și relaxare. 

După ce a fost complet renovat, noul centru comercial Mercur Center se va deschide publicului pe 9 iunie, la ora 11.00. Mai multe branduri cunoscute la nivel național, iar unele renumite la nivel internațional, vor fi prezente și la Craiova, de săptămâna viitoare.
Mercur Center este struc­­­­­­­­­­­­turat pe mai multe nive­luri. Spațiile comerciale se vor regăsi la parter și la etajele I și II, unde vor fi prezente bran­­duri diverse de îmbrăcăminte, în­căl­țăminte, accesorii, servicii. La etajul III va fi o zonă de food-court și alte zone de relaxare, care vor cuprinde cafenele și restaurante. Zone de relaxare se vor găsi și la etajul IV, unde se vor afla șase săli de cinema multiplex și o zonă asemănătoare unui cazinou.

H&M deschide magazin pe două niveluri

„Retailerul suedez H&M va deschide în Mercur Center un magazin pe două niveluri, Colin’s va inaugura primul magazin din Oltenia, S’Oliver va aduce moda pentru întreaga familie, în timp ce retailerul polonez Pepco va deschide primul său magazin din Craiova, cu îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie“, anunță Agenția de comunicare Evobrand, printr-un comunicat de presă transmis redacției.
Magazinul Gimar, bran­dul Jeans Factory vor expune în Mercur Center ves­timentație. În același timp, bran­dul Cătălin Botezatu va oferi produse în ediție li­mi­tată, create de cel mai bun designer român, spun de­ținătorii Mercur Center, printr-un comunicat de presă. Tot din categoria „fashion de calitate“, magazinele Genarte sau Santana vor acoperi și ele gusturile iubitorilor genului, în timp ce „bijuteriile, accesoriile și ceasurile vor putea fi găsite în magazine precum Sevda, Splend’or sau Oni’s, Secundar, Blondy Del“, se mai arată în comunicat.

Starbucks se va găsi la parterul clădirii

Lanțul american de cafe­ne­le Starbucks va deschide în Mercur Center prima sa cafenea din Oltenia, au precizat organizatorii. Până la această dată se cunoaște că renumitul lanț de cafenele se va afla la parterul clădirii Mercur Center.
Moda pentru cei mici va putea fi găsită în Mercur Center, din 9 iunie, în magazinele Primigi, Maison du Bebe, în timp ce echipamentele sportive se vor regăsi în magazinul TopSport. Publicul feminin este așteptat în magazinul Lady’s cu produsele dorite, iar la Magic Shoes se pot găsi articole de încălțăminte. Pentru cosmetice și parfumuri, craiovenilor le vor sta la dispoziție magazinele Kendra, Beauty for You, Danka. Pentru cei care preferă o carte bună, un parfum sau un cadou pentru cei dragi, Diverta și Charisma se regăsesc și în noul centru comercial.
Nici iubitorii de tehnologie nu au fost uitați. Produse IT, electronice și electrocasnice se vor găsi Flanco și Germanos, punând la dispoziție ultimele noutăți în materie.
Bucuria, No1Cut & Color, BioLife, Poligon Airsoft, Select Media sau Oltenia GSM sunt alte magazine ce vor fi deschise în noul centru comercial.

Zona de food-court, la etajul III

Pe lângă brandurile de fashion, în cadrul Mercur Center va fi deschisă și zona de food-court, la etajul al treilea al clădirii. Restaurantul Spartan va oferi inspirația bucătăriei antice mediteraneene, restaurantul ardelenesc Oșanu oferă preparate tradiționale românești, McGrill va oferi meniul zilei, meniuri speciale și meniuri la comandă, iar Shanhay Bar va pune la dispoziția craiovenilor preparate chinezești, informează comunicatorii.
Vor fi prezente în centrul comercial cafenelele Sweet Escape, Victoria Cafe și Claviky, iar desertul poate fi servit la cofetăria Marie Louise. În noul Mercur se va găsi și un supermarket Profi.
Multiplexul Inspire Cinema se deschide la etajul IV

Mult așteptat de craioveni, cu un design futurist, multiplexul Inspire Cinema din Mercur Center va avea șase săli de cinema și o capacitate totală de 580 de locuri, fiind prevăzut cu zone de lobby și o cafenea special amenajate pentru petrecerea timpului liber.
„Sălile de cinema sunt echi­pate cu sisteme de proiec­ție digitale, sunet Dolby Digital Surround, scaune confortabile, sisteme de proiecție 3D MasterImage, pentru o experiență cinematografică remarcabilă“, se arată în comunicatul transmis GdS de Agenția Evobrand.
Copiii sunt așteptați în „Smile!“ – un spațiu de joacă unde se vor organiza și petreceri pentru cei mici, care se va deschide tot pe 9 iunie, în Mercur Center, dar și în magazinul Bebeti Play, conceput pe o suprafață de 100 mp, dotat cu jucării de lemn și un club de joacă.

Investiție de 12 milioane de euro

Acționarul majoritar de la Mercur Center (firma este SC Mercur SA) este SIF Oltenia, care deține 93% din acțiuni. Investiția totală în modernizarea noului Mercur a costat aproximativ 12 milioane de euro.
„Mercur Center își doreș­te să impună pe piața de profil din Craiova, încă de la deschidere, trendul în materie de cumpărături și divertisment. Poziționarea sa în centrul unui oraș vibrant, cum este capitala Olteniei, îi permite să dezvolte experiențe unice, relevante pentru consumator, astfel încât acesta să revină de fiecare dată cu aceeași plăcere“, a precizat Dumitru Răduţ, director general al Mercur Center. El a adăugat că vor fi atrase în noul centru comercial diverse branduri internaționale.

Delia și Deep Central vor cânta la inaugurarea Mercur Center

În ziua inaugurării Mercur Center, adică pe 9 iunie, craiovenii care vor trece pragul centrului comercial, de la ora 11.00 și până la ora 22.00, „vor avea parte de numeroase cadouri și surprize, vor partcipa la show-uri de dans, muzică și gastronomie, vor fi antrenați în concursuri interactive și vor putea participa la concertele celor mai în vogă artiști ai momentului: Delia și Deep Central“, anunță organizatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS