19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProiectul Discover aduce în Craiova un tânăr internațional

Proiectul Discover aduce în Craiova un tânăr internațional

Organizația internațională AIESEC dă astăzi startul proiectului național, Discover. Acesta este destinat elevilor din ciclul primar din întreaga țară și este deja la a doua ediție.
Proiectul Discover se va încheia la finalul lunii iunie, în toate cele 13 orașe în care se va desfășura. Sunt așteptați aproximativ 300 de voluntari din întreaga lume pentru a susține sesiuni interactive pentru elevii din România.
Cea de-a doua ediție a proiectului a fost posibilă datorită parteneriatului la nivel local cu Colegiul National „Carol I”, dar  și cu ajutorul voluntarului internațional venit din Hong Kong.
Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor deschidere către alte culturi, educație non-formală în vederea dezvoltării unor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicare, creativitate, lucru în echipă, responsabilitate, conștientizare propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.
Sesiunile vor fi ținute de voluntari internaționali ce vor oferi copiilor o perspectivă interculturală asupra lumii și îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal. De asemenea, printr-o interacțiune constantă cu voluntarii internaționali, elevii vor putea să practice și să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză, deoarece toate sesiunile vor fi susținute în limba engleză.rnațion
ali ce vor oferi
AIESEC este platforma internațională pentru tinerii ce vor să își descopere și dezvolte potențialul de leadership. Abordarea noastră inovatoare pentru dezvoltarea tinerilor se axează pe asumarea unui rol proactiv, dezvoltarea cunoașterii de sine și a unei viziuni personale, construirea de rețele, precum și dezvoltarea capacității de a aduce o schimbare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS