15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoliţist mort într-un accident rutier la puţin timp după ce rămăsese fără permisul auto

Poliţist mort într-un accident rutier la puţin timp după ce rămăsese fără permisul auto

Claudiu Dochian era angajat al Serviciului de Investigare  a Fraudelor Economice Gorj
Claudiu Dochian era angajat al Serviciului de Investigare
a Fraudelor Economice Gorj

Polițistul Claudiu Dochian, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice Gorj, a murit la sfârşitul săptămânii trecute, după ce s-a răsturnat cu maşina pe marginea drumului, în localitatea Drăguţeşti. Bărbatul avea 32 de ani. Accidentul s-a produs vineri noapte, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, chemată de unul dintre participanţii la trafic. Medicii nu l-au mai putut salva pe poliţist, deşi au ajuns foarte repede la locul accidentului, localitatea Drăguţeşti fiind situată în apropierea municipiului Târgu Jiu. Traumatismele suferite în urma evenimentului rutier i-au fost fatale lui Claudiu Dochian.

Prins cu peste o sută de kilometri la oră

Potrivit unor surse judiciare, maşina condusă de Claudiu Dochian fusese oprită de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj, la doar patru kilometri de locul producerii accidentului. Conform aceloraşi surse, evenimentul rutier în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața a avut loc la câteva minute după ce Claudiu Dochian rămăsese fără permisul auto, acesta fiindu-i reţinut de către colegii săi de la Rutieră. Maşina condusă de poliţist ar fi rulat cu peste o sută de kilometri la oră, depăşind viteza legală în zona în care a fost oprită.
Rudele și colegii fostului ofițer Claudiu Dochian au postat în ultimele zile zeci de mesaje de condoleanţe pe pagina de socializare a acestuia. Conform rudelor, poliţistul nu se afla în timpul serviciului şi le-a spus colegilor săi de la Rutieră că se grăbea să ajungă de la Rovinari la Drăguţeşti, întrucât sâmbătă dimineață ar fi trebuit să meargă la cimitir, la mormântul tatălui său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS